In twee weken tijd is een idee uitgewerkt tot een strip en een verhaal. Ik, maar zeker ook de mensen die mij geholpen hebben (zien hiernaast), hopen dat dit verhaal de jong en oud boeit. Voor jong heeft het een extra winst dat die in hun kracht worden gezet om een bijdrage te leveren aan dit virus. Voor oud biedt dit verhaal een mogelijkheid om samen met je kind over het virus te praten. 

 

Net als Jeanne (de hoofdpersoon) heb ik ook een droom namelijk: 
Dit als een prentenboek uitbrengen. 

Als jullie dit verhaal prentenboek waardig vinden: klik dan op deze button

Over mij

Over ons

Geschreven tekst is zeg maar niet echt mijn ding... Met een achtergrond als verpleegkundige werk ik in het ziekenhuis vooral met mijn handen. Ik ben gipsverbandmeester en heb dus niks met het schrijven van verhalen of boeken. Toch is er nu dit verhaal. Dit heeft als oorzaak dat ik een creatieve geest heb. Ik verzin dingen en voer deze dan uit. Zo ook dit verhaal. 

De grond gedachte van 'Redders tegen corona' is dat iedereen er toe doet. Het sluit aan op mijn idee 'Vraag wat jij kan doen'. Stel je zelf de vraag hoe jij kan helpen en niet hoe de wereld jou gaat helpen. 

Erwin en ik kennen elkaar van de tijd dat ik bij ConsultingKids werkte. Daar had hij mij al enkele keren verbaasd van zijn kwaliteiten. Het was dus ook logisch dat ik hem ging vragen. Echter had ik deze keer geen financiële maar een ideële tegenprestatie. Hulde! 

Tenslotte wil ik zijn Kraut Fun Ding onder de aandacht brengen. (Zie banner onderaan de site voor link) de Bibs van de Slurk is een goed boek met uitstekende grafische personages! Wanneer je de kraut funding steunt, steun je Erwin en beloon je hem voor de vrijwillige inspanning bij dit Redders verhaal.